Denní menu

Menu podáváme denně od 11.00 do 15.00 hodin, příprava MENU 3 a 5 trvá minimálně 20 minut.


23.04. - 29.04.2018

PONDĚLÍ

0,33l Polévka frankfurtská1.7.
1: Vepřové výpečky, špenát, vařené brambory85,-1.3.7.
2: Vařené uzené maso, hrachová kaše, chléb85,-1.3.7.
3: Steak z krkovičky gratinovaný s nivou, hranolky95,-1.3.7.
4: Kuřecí soté, rýže85,-1.3.7.
5: Vysoká vepřová žebra se zelným salátem, hořčice, křen, beraní roh, chléb105,-1.7.

ÚTERÝ

0,33l Polévka jarní zeleninová s máslovými nočky1.3.
1: Plněný paprikový lusk, rajská omáčka, domácí houskový knedlík85,-1.3.7.
2: Kotlíkový guláš, chléb 85,-1.3.7.
3: Kuřecí steak na grilované zelenině, vařený brambor95,-1.3.7.
4: Variace listových salátů s bylinkovým dipem, kuřecími stripsy, pečivo85,-1.3.7.
5: Vysoká vepřová žebra se zelným salátem, hořčice, křen, beraní roh, chléb105,-1.7.

STŘEDA

0,33l Polévka mexická jemně pikantní1.3.7.
1: Smažený studentský řízek v pikantním kabátku, vařené brambory85,-1.3.7.
2: Zapečené těstoviny s masem a hráškem, okurek85,-1.3.4.
3: Quesadilla s kuřecím masem a zelným salátkem95,-1.7.
4: Špikovaná vepřová játra slaninou, rýže85,-1.3.7.
5: Vysoká vepřová žebra se zelným salátem, hořčice, křen, beraní roh, chléb105,-1.7.

ČTVRTEK

0,33l Polévka hovězí vývar, zelenina, hrášek a rýže1.3.7.
1: Budějovická hovězí pečeně, domácí houskový knedlík85,-1.3.7.
2: Vepřová plec po selsku, vařený brambor85,-1.3.7.
3: Kuřecí prsíčko v sýrové krustě, šťouchané brambory, hlávkový salát95,-1.3.7.
4. Burger s trhaným vepřovým masem, zelný salát85,-1.3.7.
5: Vysoká vepřová žebra se zelným salátem, hořčice, křen, beraní roh, chléb105,-1.7.

PÁTEK

0,33l Polévka kulajda1.
1: Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, mrkvový salát85,-1.3.7.
2: Žemlovka s jablky a tvarohem85,-1.3.7.
3: Medailonky z vepřové panenky, slanina, hranolky95,-1.
4: PIZZA Margherita85,-1.3.7.
5: Vysoká vepřová žebra se zelným salátem, hořčice, křen, beraní roh, chléb105,-1.7.

SOBOTA

0,33l Polévka slepičí vývar s nudlemi1.3.7.
1: Pečená krkovička na pivu a cibuli, vařené brambory85,-1.3.7.
2: Vepřové rizoto, okurek85,-1.3.7.
5: Vysoká vepřová žebra se zelným salátem, hořčice, křen, beraní roh, chléb105,-1.7.

NEDĚLE

0,33l Polévka zeleninová1.3.7.
1: Smetanové fazolové lusky s vařeným vajíčkem, vařený brambor85,-1.3.7.
2 Vepřová plec na paprice, těstoviny85,-1.3.7.
5: Vysoká vepřová žebra se zelným salátem, hořčice, křen, beraní roh, chléb105,-1.7.

TEL: +420 734 442 247


E-MAIL: alena.zmolova@centrum.cz

Jídla připravují šéfkuchaři:
Michal Faltýnek | Zdeněk Maňák | Lukáš Valtr
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

Veškeré gramáže jídel jsou uvedeny v syrovém stavu.

ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA

Pokrmy obsahují tyto alergeny

1 obiloviny obsahující lepek – pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich | hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2 korýši a výrobky z nich | 3 vejce a výrobky z nich | 4 ryby a výrobky z nich | 5 podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich | 6 sojové boby (sója) a výrobky z nich | 7 mléko a výrobky z něj | 8 skořápkové plody-mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, | para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich 9 celer a výrobky z něj | 10 hořčice a výrobky z ní | 11 sezamová semena (sezam) a výrobky z nich | 12 oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2 | 13 vlčí bob (lupina) a výrobky z něj | 14 měkkýši a výrobky z nich