Denní menu

Menu podáváme denně od 11.00 do 15.00 hodin, příprava MENU 3 a 5 trvá minimálně 20 minut.


10.12. - 16.12.2018

PONDĚLÍ

0,33l Polévka ovarová s kroupami1.7.
1. Vepřové plecko po znojemsku, dušená rýže85,-1.3.7.
2. Smažená niva, vařené brambory, tatarská omáčka85,-1.3.7.
3. Kuřecí roláda plněná špenátem a šunkou, hranolky, salát95,-1.7.3.
4. Srbské rizoto, sterilovaný okurek85,-1.3.7.
5. Vídeňský hovězí gulášek, domácí karlovarský knedlík125,-1.7.
6. Gratinovaný losos na salátu, opečené česnekové brambory149,-
Dezert k menu 5,6: Domácí jablečný závin

ÚTERÝ

0,33l Polévka kuřecí vývar s nudlemi1.3.
1. Vepřová kýta s koprovou omáčkou, domácí houskový knedlík85,-1.3.7.
2. Domácí halušky se zelím a špekem85,-1.3.7.
3. Smažené špízy s panenské svíčkové, mačkané brambory95,-1.3.7.
4. Pečená sekaná, petrželkové brambory85,-1.7.
5. Vídeňský hovězí gulášek, domácí karlovarský knedlík125,-1.7.
6. Gratinovaný losos na salátu, opečené česnekové brambory149,-
Dezert k menu 5,6: Domácí jablečný závin

STŘEDA

0,33l Polévka maďarská zelňačka s klobásou1.3.7.
1. Hovězí kýta na pepři, dušená rýže85,-1.3.7.
2. Gnochi se sýrem a houbami85,-1.3.
3. Treska tmavá na citrusech, opečené brambory95,-1.4.7.
4. Boloňské špagety se sýrem85,-1.3.7.
5. Vídeňský hovězí gulášek, domácí karlovarský knedlík125,-1.7.
6. Gratinovaný losos na salátu, opečené česnekové brambory149,-
Dezert k menu 5,6: Domácí jablečný závin

ČTVRTEK

0,33l Polévka hovězí vývar s těstovinou1.3.7.
1. Plněný paprikový lusk v rajské omáčce, domácí houskový knedlík85,-1.3.7.
2. Vepřové kostky na česneku, dušená rýže85,-1.3.7.
3. Smažený telecí řízek, bramborové pyré95,-1.3.
4. Čočka po česku, opečená domácí klobása, pečivo85,-1.3.7.
5. Vídeňský hovězí gulášek, domácí karlovarský knedlík125,-1.7.
6. Gratinovaný losos na salátu, opečené česnekové brambory149,-
Dezert k menu 5,6: Domácí jablečný závin

PÁTEK

0,33l Polévka dršťková1.
1. Kuřecí řízek v sezamu, mačkané brambory s petrželkou85,-1.3.7.
2. Palačinky s tvarohem a ovocným dipem85,-1.3.7.
3. Vepřová panenka v sous-vide s dijonskou omáčkou, hranolky95,-1.
4. Maďarský kuřecí perkelt, těstoviny85,-1.3.7.
5. Vídeňský hovězí gulášek, domácí karlovarský knedlík125,-1.7.
6. Gratinovaný losos na salátu, opečené česnekové brambory149,-
Dezert k menu 5,6: Domácí jablečný závin

SOBOTA

0,33l Polévka slepičí s těstovinou1.3.7.
1. Smažené tvarůžky se šunkou, vařené brambory 85,-1.3.7.
2. Přírodní kuřecí kostky na smetaně, Gnochi85,-1.3.7.
5. Vídeňský hovězí gulášek, domácí karlovarský knedlík125,-1.7.
6. Gratinovaný losos na salátu, opečené česnekové brambory149,-
Dezert k menu 5,6: Domácí jablečný závin

NEDĚLE

0,33l Polévka bramborová1.3.7.
1. Kuřecí rarášci, bramborová kaše85,-1.3.7.
2. Vepřový flamendr, dušená rýže85,-1.3.7.
5. Vídeňský hovězí gulášek, domácí karlovarský knedlík125,-1.3.7.
6. Gratinovaný losos na salátu, opečené česnekové brambory149,-1.7.
Dezert k menu 5,6: Domácí jablečný závin

TEL: +420 734 442 247


E-MAIL: alena.zmolova@centrum.cz

Jídla připravují šéfkuchaři:
Michal Faltýnek | Zdeněk Maňák | Lukáš Valtr
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

Veškeré gramáže jídel jsou uvedeny v syrovém stavu.

ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA

Pokrmy obsahují tyto alergeny

1 obiloviny obsahující lepek – pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich | hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2 korýši a výrobky z nich | 3 vejce a výrobky z nich | 4 ryby a výrobky z nich | 5 podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich | 6 sojové boby (sója) a výrobky z nich | 7 mléko a výrobky z něj | 8 skořápkové plody-mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, | para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich 9 celer a výrobky z něj | 10 hořčice a výrobky z ní | 11 sezamová semena (sezam) a výrobky z nich | 12 oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2 | 13 vlčí bob (lupina) a výrobky z něj | 14 měkkýši a výrobky z nich