Denní menu

Menu podáváme denně od 11.00 do 15.00 hodin, příprava MENU 3 a 5 trvá minimálně 20 minut.


15.01. - 21.01.2018

PONDĚLÍ

0,33l Polévka kapustová1.7.
1: Kuřecí stehno na zelenině, rýže85,-1.3.7.
2: Zapékaný květák s bramborami, okurek85,-1.3.7.
3: Kuřecí steak s omáčkou ze sušených rajčat, pečené brambory95,-1.3.7.
4: Námořnické maso, těstoviny85,-1.3.7.
5: Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, hranolky105,-1.7.

ÚTERÝ

0,33l Polévka frankfurtská s párkem1.3.
1: Hamburská vepřová kýta, domácí houskový knedlík85,-1.3.7.
2: Špagety ala puttanesca85,-1.3.7.
3: Kuřecí špíz se sušenými švestkami a slaninou, bramborová kaše95,-1.3.7.
4: Masová směs s dušenou rýží85,-1.3.7.
5: Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, hranolky105,-1.7.

STŘEDA

0,33l Polévka hrstková1.3.7.
1: Čevabčiči s cibulí a hořčicí, vařený brambor85,-1.3.7.
2: Vepřové rizoto, sterilizovaný okurek85,-1.3.
3: Vepřový steak s fazolovými lusky a slaninkou na restovaných brambůrkách95,-1.7.
4: Těstoviny Al Forno (kuřecí prsa, žampiony)85,-1.3.7.
5: Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, hranolky105,-1.7.

ČTVRTEK

0,33l Polévka francouzská1.3.7.
1: Hovězí gulášek, domácí houskový knedlík85,-1.3.7.
2. Gnocchi s hříbkovou omáčkou85,-1.3.7.
3: Krůtí steak s bylinkovou omáčkou a vařeným bramborem95,-1.3.7.
4: Vepřová krkovička na černém pivu s bramborovou kaší85,-1.3.7.
5: Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, hranolky105,-1.7.

PÁTEK

0,33l Polévka bramboračka1.
1: Smažený vepřový řízek,vařené brambory, tatarka85,-1.3.7.
2: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem85,-1.3.7.
3: Hovězí roláda s dušenou rýží a zelným salátkem95,-1.
4: Kuřecí plátek ve smetanovo hořčičné omáčce s těstovinou85,-1.3.7.
5: Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, hranolky105,-1.7.

SOBOTA

0,33l Polévka hráškový krém s krutony 1.3.7.
1: Kuřecí soté (nudličky se zeleninou a smetanou), těstoviny85,-1.3.7.
2: Vepřové ražniči s vařenými bramborami85,-1.3.7.
5: Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, hranolky105,-1.7.

NEDĚLE

0,33l Polévka hovězí vývar s celestýnskými nudllemi1.3.7.
1: Pivovarský tokáň, vařené brambory85,-1.3.7.
2 Kuřecí závitek, dušená rýže85,-1.3.7.
5: Vepřová panenka s pepřovou omáčkou, hranolky105,-1.7.

TEL: +420 734 442 247


E-MAIL: alena.zmolova@centrum.cz

Jídla připravují šéfkuchaři:
Tomáš Nosek | Zdeněk Maňák | Lukáš Valtr
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

Veškeré gramáže jídel jsou uvedeny v syrovém stavu.

ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA

Pokrmy obsahují tyto alergeny

1 obiloviny obsahující lepek – pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich | hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2 korýši a výrobky z nich | 3 vejce a výrobky z nich | 4 ryby a výrobky z nich | 5 podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich | 6 sojové boby (sója) a výrobky z nich | 7 mléko a výrobky z něj | 8 skořápkové plody-mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, | para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich 9 celer a výrobky z něj | 10 hořčice a výrobky z ní | 11 sezamová semena (sezam) a výrobky z nich | 12 oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2 | 13 vlčí bob (lupina) a výrobky z něj | 14 měkkýši a výrobky z nich