Denní menu

Menu podáváme denně od 11.00 do 15.00 hodin, příprava MENU 3 a 5 trvá minimálně 20 minut.


12.11. - 18.11.2018

PONDĚLÍ

0,33l Polévka kapustová s bramborem1.7.
1. Kuřecí přírodní řízek, dušená rýže85,-1.3.7.
2. Sázené vejce, špenát, vařený brambor85,-1.3.7.
3. Roláda z panenské svíčkové, šťouchané brambory95,-1.7.3.
4. Vepřové kostky na žampionech, těstoviny penne85,-1.3.7.
5. Kachní stehno v sous-vide, mrkvové pyré125,-1.7.
6. Steak z čerstvého lososa, steakové hranolky149,-
Dezert k menu 5,6: Domácí pivní štrůdl

ÚTERÝ

0,33l Polévka kuřecí vývar s hráškem a rýží1.3.
1. Pečená krkovička, kysané zelí, houskový knedlík85,-1.3.7.
2. Moravské lečo s opečenou klobásou, pečivo85,-1.3.7.
3. Krůtí steak, gratinované brambory s brokolicí95,-1.3.7.
4. Grilovaná kuřecí křídla, česnekový dip, hranolky85,-1.7.
5. Kachní stehno v sous-vide, mrkvové pyré125,-
6. Steak z čerstvého lososa, steakové hranolky149,-
Dezert k menu 5,6: Domácí pivní štrůdl

STŘEDA

0,33l Polévka brokolicová krémová1.3.7.
1. Hovězí kostky po lesnicku, dušená rýže, zelný salát85,-1.3.7.
2. Čočka na kyselo se slaninou a uzeným masem, pečivo85,-1.3.
3. Smažené rybí filé, bramborová kaše95,-1.7.4.
4. Vepřová kýty na zelenině, karlovarský knedlík85,-1.3.7.
5. Kachní stehno v sous-vide, mrkvové pyré125,-1.7.
6. Steak z čerstvého lososa, steakové hranolky149,-
Dezert k menu 5,6: Domácí pivní štrůdl

ČTVRTEK

0,33l Polévka hovězí s nudlemi a zeleninou1.3.7.
1. Vepřová plec na paprice, domácí houskový knedlík85,-1.3.7.
2. Špagety po milánsku sypané sýrem85,-1.3.7.
3. Smetanové telecí ragů s houbami, těstoviny farfalle95,-1.3.
4. Salám v těstíčku, vařené brambory, tatarská omáčka85,-1.3.7.
5. Kachní stehno v sous-vide, mrkvové pyré125,-1.7.
6. Steak z čerstvého lososa, steakové hranolky149,-
Dezert k menu 5,6: Domácí pivní štrůdl

PÁTEK

0,33l Polévka čočková se zelím1.
1. Smažená vepřová kotleta, bramborový salát85,-1.3.7.
2. Bavorské vdolky85,-1.3.7.
3. Smetanové fazolky, pečená vepřová kýta, hranolky95,-1.
4. Pikantní vepřová směs, dušená rýže85,-1.3.7.
5. Kachní stehno v sous-vide, mrkvové pyré125,-1.7.
6. Steak z čerstvého lososa, steakové hranolky149,-
Dezert k menu 5,6: Domácí pivní štrůdl

SOBOTA

0,33l Polévka masový vývar s nudlemi1.3.7.
1. Vepřové plecko na kmíně, houskový knedlík85,-1.3.7.
2. Čevapčiči s cibulí, vařené brambory, salát85,-1.3.7.
5. Kachní stehno v sous-vide, mrkvové pyré125,-1.3.7.
6. Steak z čerstvého lososa, steakové hranolky149,-1.7.
Dezert k menu 5,6: Domácí pivní štrůdl

NEDĚLE

0,33l Polévka gulášová1.3.7.
1. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše85,-1.3.7.
2. Vepřový špíz se slaninou, dušená rýže85,-1.3.7.
5. Kachní stehno v sous-vide, mrkvové pyré125,-1.3.7.
6. Steak z čerstvého lososa, steakové hranolky149,-1.7.
Dezert k menu 5,6: Domácí pivní štrůdl

TEL: +420 734 442 247


E-MAIL: alena.zmolova@centrum.cz

Jídla připravují šéfkuchaři:
Michal Faltýnek | Zdeněk Maňák | Lukáš Valtr
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

Veškeré gramáže jídel jsou uvedeny v syrovém stavu.

ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA

Pokrmy obsahují tyto alergeny

1 obiloviny obsahující lepek – pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich | hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2 korýši a výrobky z nich | 3 vejce a výrobky z nich | 4 ryby a výrobky z nich | 5 podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich | 6 sojové boby (sója) a výrobky z nich | 7 mléko a výrobky z něj | 8 skořápkové plody-mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, | para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich 9 celer a výrobky z něj | 10 hořčice a výrobky z ní | 11 sezamová semena (sezam) a výrobky z nich | 12 oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2 | 13 vlčí bob (lupina) a výrobky z něj | 14 měkkýši a výrobky z nich