Denní menu

Menu podáváme denně od 11.00 do 15.00 hodin, příprava MENU 3 a 5 trvá minimálně 20 minut.


13.08. - 19.08.2018

PONDĚLÍ

0,33l Polévka mochovská1.7.
1: Holandský řízek, bramborová kaše85,-1.3.7.
2: Kuřecí prsíčka s bylinkovou omáčkou, rýže85,-1.3.7.
3: Steak z vepřové krkovičky, zelené fazolky, opékané brambory95,-1.3.7.
4: Vepřové kostky na kmíně, těstoviny85,-1.3.7.
5. Smažené tvarůžky v anglické slanině, hranolky, tatarka125,-1.7.

ÚTERÝ

0,33l Polévka čočková1.3.
1: Moravský vrabec, zelí, domácí houskový knedlík85,-1.3.7.
2: Vepřový plátek na kari, rýže85,-1.3.7.
3: Grilovaná kuřecí křidélka na listovém salátu, česnekový dip, chleba95,-1.3.7.
4: Bryndzové halušky se slaninkou85,-1.3.7.
5. Smažené tvarůžky v anglické slanině, hranolky, tatarka125,-1.7.

STŘEDA

0,33l Polévka zeleninová1.3.7.
1: Smažený sýr, vařené brambory, tatarka85,-1.3.7.
2: Čočka na kyselo s osmaženou cibulkou, vajíčko, pečivo85,-1.3.
3: Pangas na citrusech, steakové hranolky95,-1.7.4.
4: Pečená vepřová krkovička, těstoviny85,-1.3.7.
5. Smažené tvarůžky v anglické slanině, hranolky, tatarka125,-1.7.

ČTVRTEK

0,33l Polévka hovězí vývar s těstovinou1.3.7.
1: Vařené hovězí maso, koprová omáčka, domácí houskový knedlík85,-1.3.7.
2: Špikované kuřecí prsíčka na paprice, farfalle85,-1.3.7.
3: Marinované medailonky z vepřové panenky, šťouchané brambory95,-1.3.
4. Řecký zeleninový salát s olivami a balkánským sýrem, pečivo85,-1.3.7.
5. Smažené tvarůžky v anglické slanině, hranolky, tatarka125,-1.7.

PÁTEK

0,33l Polévka slovenská kapustnica1.
1: Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, obloha85,-1.3.7.
2: Śiroké nudle maštěné máslem, sypané tvarohem85,-1.3.7.
3: Hovězí vídeňský guláš, karlovarský knedlíky95,-1.
4: Kuřecí játra dušená se slaninou a majoránkou, rýže85,-1.3.7.
5. Smažené tvarůžky v anglické slanině, hranolky, tatarka125,-1.7.

SOBOTA

0,33l Polévka slepičí vývar s nudlemi1.3.7.
1: Maďarský vepřový guláš, pečivo85,-1.3.7.
2: Gnochi s listovým špenátem a kuřecím masem85,-1.3.7.
5. Smažené tvarůžky v anglické slanině, hranolky, tatarka125,-1.7.

NEDĚLE

0,33l Polévka italská1.3.7.
1: Přírodní kuřecí řízek, dušená rýže85,-1.3.7.
2 Vepřová plec na česneku, šťouchané brambory, zelný salát85,-1.3.7.
5. Smažené tvarůžky v anglické slanině, hranolky, tatarka125,-1.7.

TEL: +420 734 442 247


E-MAIL: alena.zmolova@centrum.cz

Jídla připravují šéfkuchaři:
Michal Faltýnek | Zdeněk Maňák | Lukáš Valtr
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

Veškeré gramáže jídel jsou uvedeny v syrovém stavu.

ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA

Pokrmy obsahují tyto alergeny

1 obiloviny obsahující lepek – pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich | hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2 korýši a výrobky z nich | 3 vejce a výrobky z nich | 4 ryby a výrobky z nich | 5 podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich | 6 sojové boby (sója) a výrobky z nich | 7 mléko a výrobky z něj | 8 skořápkové plody-mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, | para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich 9 celer a výrobky z něj | 10 hořčice a výrobky z ní | 11 sezamová semena (sezam) a výrobky z nich | 12 oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2 | 13 vlčí bob (lupina) a výrobky z něj | 14 měkkýši a výrobky z nich