Denní menu

Menu podáváme denně od 11.00 do 15.00 hodin, příprava MENU 3 a 5 trvá minimálně 20 minut.


23.10. - 29.10.2017

PONDĚLÍ

0,33l Polévka zelná1.7.
1: Přírodní vepřová pečeně, vařené brambory79,-1.3.7.
2: Masové nudličky opékané s rajčátky, špagety79,-1.10.
3: Husí játra na divoko, jasmínová rýže89,-1.3.7.
4: Čočka na kyselo, klobása, okurek, pečivo79,-1.3.7.
5: Vepřové řízečky v amoletě se šunkou a sýrem, vařené brambory, obloha99,-1.3.7.

ÚTERÝ

0,33l Polévka hovězí vývar s těstovinou1.3.
1: Plněné papriky, rajská omáčka, domácí houskový knedlík79,-1.3.7.
2: Holandský řízek, vařené brambory79,-1.3.7.
3: Pečená krkovice, opékané brambory, salát z červené řepy89,-1.3.7.
4: Zeleninový salát s restovaným kuřecím prsíčkem, pečivo79,-1.3.7.
5: Vepřové řízečky v amoletě se šunkou a sýrem, vařené brambory, obloha99,-1.7.

STŘEDA

0,33l Polévka fankfurtská1.3.7.
1: Smažené žampiony, vařené brambory, tatarka79,-1.3.7.
2: Španělský ptáček z vepřového masa, rýže79,-1.3.7.
3: Pečená makrela, bramborová kaše s cibulkou89,-1.4.7.
4: Brynzové halušky se slaninou79,-1.3.7.
5: Vepřové řízečky v amoletě se šunkou a sýrem, vařené brambory, obloha99,-1.7.

ČTVRTEK

0,33l Polévka slepičí s játrovou rýží1.3.7.
1: Hamburská vepřová kýta, domácí houskový knedlík79,-1.3.7.
2: Srbské rizoto, sýr79,-1.3.7.
3: Kuřecí prsíčka v pivním těstíčku, šťouchané brambory89,-1.3.7.
4. Kuře ala Diana, vařené brambory79,-1.3.7.
5: Vepřové řízečky v amoletě se šunkou a sýrem, vařené brambory, obloha99,-1.7.

PÁTEK

0,33l Polévka kapustová1.
1: Smažený kuřecí řízek s plátkem anglické slaniny, vařené brambory79,-1.3.7.
2: Žemlovka s jablky, tvarohem a rozinkami79,-1.3.7.
3: Gnochi se smetanovo-sýrovou omáčkou a kuřecím masem89,-1.3.7.
4: Záhorácký závitek, dušená rýže79,-1.3.7.
5: Vepřové řízečky v amoletě se šunkou a sýrem, vařené brambory, obloha99,-1.7.

SOBOTA

0,33l Polévka slepičí vývar s nudlemi1.3.7.
1: Pečená krkovice, zelí, domácí houskový knedlík79,-1.3.7.
2: Kuře po myslivecku, těstoviny79,-1.3.7.
5: Vepřové řízečky v amoletě se šunkou a sýrem, vařené brambory, obloha99,-1.7.

NEDĚLE

0,33l Polévka hrachová1.3.7.
1: Vepřový znojemský plátek, dušená rýže79,-1.3.7.
2 Přírodní kuřecí kapsa plněná špenátem, šťouchané brambory79,-1.3.7.
5: Vepřové řízečky v amoletě se šunkou a sýrem, vařené brambory, obloha99,-1.7.

TEL: +420 734 442 247


E-MAIL: alena.zmolova@centrum.cz

Jídla připravují šéfkuchaři:
Zdeněk Maňák | Lukáš Valtr | Miroslav Lapčík
PŘEJEME VÁM DOBROU CHUŤ

Veškeré gramáže jídel jsou uvedeny v syrovém stavu.

ZMĚNA JÍDELNÍČKU VYHRAZENA

Pokrmy obsahují tyto alergeny

1 obiloviny obsahující lepek – pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich | hybridní odrůdy a výrobky z nich | 2 korýši a výrobky z nich | 3 vejce a výrobky z nich | 4 ryby a výrobky z nich | 5 podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z nich | 6 sojové boby (sója) a výrobky z nich | 7 mléko a výrobky z něj | 8 skořápkové plody-mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, | para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich 9 celer a výrobky z něj | 10 hořčice a výrobky z ní | 11 sezamová semena (sezam) a výrobky z nich | 12 oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg,l, vyjádřeno SO2 | 13 vlčí bob (lupina) a výrobky z něj | 14 měkkýši a výrobky z nich